TYÖNKUVASI

Etsimme yritykseemme ammattitaitoista myyntipäällikköä vahvistamaan meidän ja asiakkaidemme kasvutavoitteita. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluu nykyisten asiakassuhteiden hoitaminen sekä kontaktien luominen uusiin potentiaalisiin asiakkaisiin. Salkussasi on laaja valikoima tuotteita myynnin ja markkinoinnin edistämiseen. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia jatkuvasti, kehität toimintaa niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa kohtaamisessa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?


Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia ja haastavia projekteja asiantuntijatalossa, toimialan eturivissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden sekä parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Odotamme sinulta menestyksekkäitä näyttöjä asiakaslähtöisestä B2B myyntityöstä. Aikaisempi kokemus markkinointialalta katsotaan eduksi, mutta voit hyvin menestyä tehtävässä myös muun alan myyntitaustalla. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muuten hankitut tehtävän edellyttämät tiedot ja taidot.

Olet yrittäjähenkinen, tavoitehakuinen ja analyyttinen tiimipelaaja, jolla on kädet saveen -asennetta. Sinulla on tulostavoitteellinen voittaja-asenne sekä myyntihenkisyys paikallaan sekä omaat myös taidon verkostoitua. Ymmärrät hyvin liiketoiminnan logiikan ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia eli pystyt näkemään miten tuotevalikoimaamme voisi hyödyntää osana asiakkaidemme näköisiä kampanjakokonaisuuksia. Otat myös vastuun omasta myyntiputkestasi ensimmäisen tapaamisen buukkaamisesta kampanjatulosten läpikäyntiin asti.

Tehtävään valitulla tulee olla erinomainen suomen kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisesti.

KIINNOSTUITKO?

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä. Myy itsesi meille pikaisesti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.