TYÖNKUVASI

Haemme markkinoinnin osaajaa vahvistamaan asiakkaidemme myyntitoimintaa B2B- ja B2C-asiakkaille. Parannat asiakkaidemme markkinoinnin tuottavuutta ja kasvatat heidän myyntiään yhdessä asiantuntijatiimisi kanssa. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia jatkuvasti, kehität toimintaa niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa kohtaamisessa.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia ja haastavia projekteja asiantuntijatalossa, toimialan eturivissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden sekä parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä.

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Odotamme sinulta laaja-alaista markkinoinnin osaamista ja vahvaa näyttöä sekä projektiosaamisesta että tiimin koordinoinnista. Edellytämme osaamista erilaisista myynti- ja markkinointikonseptien suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä asiakkuuksien hallinnasta. Sinulla on myös näkemystä digitaalisen markkinoinnin käyttöön osana asiakkaiden näköisiä kampanjakokonaisuuksia. Kokemuksesi olet saanut mainos- tai viestintätoimistossa.

Olet yrittäjähenkinen, tavoitehakuinen ja analyyttinen tiimipelaaja, jolla on kädet saveen -asennetta. Ymmärrät hyvin liiketoiminnan logiikan ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia – yksityiskohtia unohtamatta.

KIINNOSTUITKO?

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä. Hae paikkaa tästä, niin keskustellaan lisää. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.