TYÖNKUVASI

Etsimme yritykseemme ammattitaitoista myyntipäällikköä vahvistamaan meidän ja asiakkaidemme kasvutavoitteita. Olemme kasvaneet vahvasti oman myyntimme tukemana ja myyjänä olet tärkeimpänä linkkinä rakentamassa tätä kasvua. Tehtäviisi kuuluu kontaktien luominen uusiin potentiaalisiin asiakkaisiin sekä asiakassuhteiden hoitaminen. Mikäli nälkäsi ja rahkeesi riittävät, tarvitsemme sinua myös myynnin sparraajana.

Salkussasi on kauttamme laaja valikoima tuotteita myynnin ja markkinoinnin edistämiseen. Seuraat, raportoit ja analysoit tuloksia jatkuvasti, kehität toimintaa niiden perusteella ja varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen jokaisessa kohtaamisessa.

 

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle erittäin monipuolisia ja haastavia projekteja asiantuntijatalossa, toimialan eturivissä. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi ammattitaitoisten ja mukavien kollegoiden sekä parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa kansainvälisessä ympäristössä. Toimit verkostossamme yrittäjänä ja palkkiosi muodostuu toteutuneiden kauppojen mukaan. Toimialueesi katsotaan yhdessä toivomuksesi mukaan.

 

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Odotamme sinulta menestyksekkäitä näyttöjä asiakaslähtöisestä B2B -myyntityöstä sekä vahvaa menestymisen halua. Aikaisempi kokemus markkinointialalta katsotaan eduksi, mutta voit hyvin menestyä tehtävässä myös muun alan myyntitaustalla. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai muuten hankitut B2B-myynnin edellyttämät tiedot ja taidot.

Olet vahvasti yrittäjähenkinen, tavoitehakuinen ja aktiivinen tiimipelaaja, jolla on kädet saveen -asennetta. Sinulla on tulostavoitteellinen voittaja-asenne sekä myyntihenkisyys paikallaan sekä omaat myös taidon verkostoitua. Ymmärrät hyvin liiketoiminnan logiikan ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia eli pystyt näkemään miten tuotevalikoimaamme voisi hyödyntää osana asiakkaidemme näköisiä kampanjakokonaisuuksia. Olet tottunut siihen, että työsi tuloksia mitataan ja otat myös vastuun omasta myyntiputkestasi ensimmäisen tapaamisen buukkaamisesta kampanjatulosten läpikäyntiin asti.

Tehtävään valitulla tulee olla myös erinomainen suomen kielen taito niin suullisesti kuin kirjallisesti.

 

KIINNOSTUITKO?

Haluamme tietää, mikä sinua motivoi ja miksi olisit hyvä tässä tehtävässä. Myy itsesi meille pikaisesti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Täytä hakemuksesi osoitteessa https://myyntivoima.netorek.cloud/jobs/detail/myyntipaallikko-13#, lisätietoja saat puhelimitse Harri Yliseltä p. 040 590 0374.