Myyntivoiman tiimi apunasi

Olemme yrittäjiä, kaikki.
Tiimimme arvoja ovat ratkaisulähtöisyys, vilpittömyys ja rohkeus.
Meillä on kokemusta myynnin auttamisesta jo vuodesta 2002.
Autamme yrityksiä onnistumaan myyntitoiminnassa pitkällä aikavälillä. Ratkaisulähtöisyys, vilpittömyys ja rohkeus ovat arvoja, jotka näkyvät asiakastyössä kaikessa toiminnassamme.

Myyntivoima Yhtiöiden kokonaispalvelu on myynnin ja markkinoinnin strategista suunnittelua ja myynnin välineiden käytännönläheistä toteutusta. Asiakkaan tehokas ajankäyttö ja tavoite keskiössä pyrimme projekteissa haastamaan totuttuja käytäntöjä. Yhdessä jalostamme myyntitoiminnasta sujuvaa ja tuloksellista.
Myyntivoima Yhtiöt on

Myyntivoima Partnerit Oy. Myyntitoiminnan kehitys, valmennukset ja työkalut.

Pidosta Oy. Digitaaliset palvelut, kuten CMR ratkaisut.

Myyntivoima Yhtiöissä olemme kaikki itsenäisiä yrittäjiä myynnin ja markkinoinnin alalla.

Sinulla on käytössäsi kaikki nämä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset

Sparraustiimi

Myynnin ja markkinoinnin kokeneet ammattilaiset auttavat asiakkaitamme oivaltamaan omat vahvuutensa ja tekemään ne näkyviksi. Tavoitteenamme on tukea asiakkaitamme myynnin kasvattamisessa ja sen vaatimassa muutoksessa.  Me keskustelemme, haastamme, kyseenalaistamme, havainnoimme ja yhdessä asiakkaan kanssa löydämme ratkaisut myynnin ja markkinoinnin haasteisiin sekä rakennamme asiakkaillemme tiekartan haluttuun tavoitteeseen.

Olen Myyntivoima Yhtiöiden perustajia. Yritysten myyntipalapelien kokoamisessa olen kokenut moniottelija. Autan asiakkaitamme muutoksessa touhukkuudesta kohti suunnitelmallista tekemistä.

Harri Ylinen

040 590 0374
harri.ylinen@myyntivoima.fi

Kari Kuusisto

Kari Kuusisto

050 323 1440
kari.kuusisto@myyntivoima.fi

Luovatiimi

Myyntivoiman Luovat-tiimissä autamme asiakkaitamme onnistumaan myynnin ja markkinoinnin viestin muokkaamisessa asiakkaan ostopäätöstä tukevaksi. Suunnittelemme ja tuotamme B2B-myynnin kohtaamispisteisiin johdonmukaisia materiaaleja.

Olen graafinen muotoilija – rakennan yrityksen toimintaa, arvoja ja toivottuja asiakasmielikuvia silmällä pitäen yritysilmeitä sekä yrityksen toiminnan ytimen visualisointeja. Autan asiakkaitamme erottumaan kilpailijoista ja selkiyttämään vahvuuksiaan visuaalisesti. Kuuntelen asiakasta ja tuon myös esiin uusia näkökulmia.

Irina Huilla

044 021 3395
irina.huilla@myyntivoima.fi

Olen graafinen muotoilija, jonka vahvuutena on yrityksen ytimen visualisointi ja sen jalkautus. Autan asiakkaitamme vahvuuksien näkyväksi tekemisessä ja haasteiden ratkaisussa visuaalisin keinoin. Visualisoin myynnin välineitä, niin että yrityksen vahvuudet, erottuvuustekijät ja asiakashyödyt tulevat esiin.

Miia Peurala

044 986 4039
miia.peurala@myyntivoima.fi

Digitiimi

Digitiimi suunnittelee ja toteuttaa monipuolisia teknisiä ratkaisuja, kuten www-sivuja, verkkokauppoja, asiakastieto- ja toiminnanohjausjärjestelmiä. Tavoitteena on toimittaa asiakkaalle yrityksen toimintaa tukeva digitaalinen ratkaisu.

Olen järjestelmäasiantuntija ja prosessien kehittäjä. Autan asiakkaitamme helpottamalla arjen tekemistä teknisin ratkaisuin. Nykyaikaisten toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmien valinta ja hallittu käyttöönotto luo tuotantoon ja myyntitoimintaan monipuolisia mahdollisuuksia.

Pasi Inkinen

044 5121 670
pasi.inkinen@myyntivoima.fi

Olen web-kehittäjä, jonka tehtävänä on muuttaa idea ja muotoilu toimivaksi digitaaliseksi tuotteeksi. Autan asiakkaitamme kehittämällä ja ylläpitämällä myyntiä tukevia www-sivuja ja verkkokauppoja sekä ratkaisemalla erilaisia teknisiä ongelmia.

Aleksei Khailov

040 168 1726
aleksei.khailov@myyntivoima.fi

Hoidan Myyntivoima Yhtiöiden taloushallinnon ja toimiston. Katson, että sovitut työt hoituvat sujuvasti, aloituksesta laskutukseen. Autan Myyntivoima Yhtiöiden sisällä yrittäjäkollegoitani monipuolisesti talouden ja hallinnon rutiineissa, jotta he voivat keskittyä olennaiseen eli asiakkaittemme auttamiseen.

Sari Ylinen

045 278 0908
sari.ylinen@myyntivoima.fi

Yhteistyökumppanit
Olen digitaalisten palveluiden muotoilija. Autan Myyntivoiman asiakkaita tekemään myyntiä tukevia videoita, animaatioita, 3D-visualisointeja.

Petri Peurala

044 344 7847
petri.peurala@myyntivoima.fi

Maarit Vuoritie

Maarit Vuoritie

044 561 7029
maarit.vuoritie@myyntivoima.fi

Olen visuaalinen "teho-nyrkki" ja kokenut brändivisionääri. Autan Myyntivoiman asiakkaita viestin muokkaamisessa heidän asiakkaidensa ostopäätöstä tukevaksi. Tavoitteena myyvä yritys.

Pietari Kaakkomäki

041 510 5970 pietari@kaakkomaki.fi
Antti Tolvanen

Antti Tolvanen

040 148 2848 antti.tolvanen@myyntivoima.fi